Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 12 december 2017

Klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen

De definitieve kieslijst is bekend! Hierbij kunnen wij onze kandidaten voorstellen. Het is een goede mix van jong en oud(er), rijp en groen, afkomstig uit alle wijken van Heiloo en met verschillende talenten en achtergronden. Fons Hopman: ”Met deze groep zijn we klaar voor de campagne. We dragen uit waar D66 Heiloo voor staat: doordachte verkeersafhandeling, gezonder leven, prettig wonen voor iedereen en een transparant bestuur.”

Van links naar rechts:

Hil Rabenberg (nr. 11), Marieke Hendriksen (nr. 9), Fons Hopman (nr. 1), Hidde Andriessen (nr. 12) Ilse Schoonenberg (nr. 10), Pauline Wittebol (nr. 2), Hans van Halem (nr. 8), Roman van der Lee (nr. 6), Reinder Pruijt (nr. 3), Theo Smit (nr. 7), Robert Bosman (nr. 5). Sybren van Dokkum (nr. 4) staat niet op de foto.